söndag 21 december 2008

Galen julmiddag

Igårkväll small det. Den årliga julmiddagen med jobbet. Galet! Det är väl det ordet som passar bäst in i beskrivningen hur kvällen var. Som jag tidigare berättat har vi en underbar relation och sammanhållning i gruppen. Det känns konstigt att kalla dem alla för kollegor - de är ens vänner. Föreställ er ett gäng kompisar, eller en "klass"(ja, ibland känns det som en skolklass, så barnsliga som vi är) - som jobbar tillsammans. Vi är som en stor familj som aldrig blir trötta på varandra. Det räcker inte med att ses på jobbet, nej vi står ut med varandra även efter, på kvällarna, på helgerna/lediga dagarna och på semestrarna. Visst, på 18 personer bildas det självklart grupper, men i slutändan kopplas ändå alla till varandra på nåt sätt ändå. Hade inte kunnat hamnat på ett bättre ställe än detta!

Så kvällen började med några öl på en pub i Piazza Signoria, för att sen gå vidare till resturangen som var bokad 21.30. Det beställdes vin, 6 olika förätter som alla bestod av pasta (konstigt?) och sedan kött, med avslutning Tiramisu och limoncello. Inte den klassiska julmiddagen à la skandinavia men en trevlig, mysig och framför allt högljudd middag. Av nån konstig anledning råkade vi söndra tre glas under kvällen och vi (läs; chefen!) lyckades få folk att tro att vi var från Replay och inte Diesel - hahahah! Det var en trevlig kväll som sedan avslutades på MayDay där det drogs ut till 03.00. Galet, ja! Inte så konstigt att folk känner till oss på stan - så mycket kaos som vi ställer till med...







Centrera

2 kommentarer:

Mia sa...

Är det julmiddag!? Pizza? Var är rödbetssalladen, sillen och skinkan..:) Fast limoncellon hade gärna fått stå på mitt julbord med. Mums!

Kram Mia

Mikaela sa...

fett nice! god jul!!!