tisdag 6 januari 2009

från ett år till ett annat....

Så var det ett nytt år. Välkommen 2009!


Nyårsfirandet blev bättre än förväntat. Spontat och oplanerat. Det enda jag visste var att jag skulle ta en aperitivo med min vän Marco. Aperitivo blev sedan middag på Tijuana för att sen fortsätta kvällen från ställe till ställe, gåendes i kölden eller med bilen och dunkade musik från Killers, Ne-Yo, Rihanna och Coldplay. Efter att ha hämtat upp en väninna till mig spenderades tolvslaget på en restaurang till Marcos föräldrar - och sen bar det av till det riktiga firandes på en bar med musik och människor som dansade. Väl hemma slängde jag mig i sängen och vaknade nästa morgon med läderjackan fortfarande på...så trött och borta var jag. Men kul hade vi.

Nu har ju året börjat och redan en vecka in på nya året har förkylningen krypit fram. Eller krypit, snarare kastat sig över mig som en plötslig överraskning. Så idag jobbade jag bara halva dagen för att sen gå hem för att kurera mig. Så här sitter jag med täppt näsa och iskalla händer. Ett stort mål mat har jag dock fått i mig, trots att jag inte hade nån större lust med mat - men bjuder roomiesarna på middag tackar man inte nej.

Trots en del stress och nervositet (som jag inte vet var det kommer ifrån) har året dock börjat bra. Finns en stor nyfikenhet över vad detta år kan erbjuda...har redan på känn att det kan bli ganska intressant. Men samtidigt har jag ju många val att ta tag i detta år. Jag ska äntligen ta steget och bestämma mig VAR jag ska plugga. (don't ask yet - I don't have any answers!) Men jag hoppas att allt ska gå bra och att jag ska komma fram till många lösningar till alla mina problem och funderingar som snurrar i mitt lilla huvud.

Så till och börja med ska jag lösa lite små grejer som är lätta att lösa, som;
* Köpa en cykel - som förhoppningsvis inte blir snodd som den förra
* Skriva in mig på ett gym här i närheten
* Börja spara pengar
* Börja läsa mer - italienska, engelska och svenska böcker..
* Dricka mindre alkohol utan att sluta gå ut...helt enkelt hitta andra alternativ!

Sen kommer de lite mer komplicerade och djupa sakerna;

* Kurera mig lite mer - på alla olika sätt
* Bestämma mig - ja, där kom det...bestämma mig över framtiden
* Lära mig av mina misstag - anzi, inte göra om mina misstag.
* Våga mer, ta risker - Gå efter känsla..
* Fortsätta vara spontan...

Så, nu får vi se hur det går för mig. Hoppas ni andra hade ett härligt nyår och att det fortsätter med många spännande och roliga överraskningar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt inlägg! Marco? Bara en vän? /Amis

Graziella sa...

hihi tack..
mjo, bara en vän..kanske inte från böjan men ja nu en mkt god vän! :)

hur var ditt nyår?

Mia sa...

Det är inte lätt det där med nyårslöften. Vi får peppa varandra!

Synd att den där Marco bara är en vän, söt pojke..:)

Kram Mia