tisdag 13 januari 2009

Fashionweek i Florens!

Då var det dags igen. Reatider och mitt i allt Pitti - den stora modeveckan där alla stora märken och designers visar upp vad som är på gång inför nästa år. Nya kollektioner, nya trender - mer shopping. Och Florens kryllar just nu av fashionistà:s och rika modemänniskor redo att shoppa loss inför nästa års outfit.

Så mitt i vår Rea och kaos på övre plan, har vi de stilrena kläderna, nyaste av det nya på nedre plan. Extra snyggt ska det vara, ordentligt och exakt. Och vi möts av alla dessa modeintresserade människorna från alla världens hörn som kommer, redan med vetskapen om vad vi har i vår kollektion och vad de vill ha - så det enda vi behöver göra är att trevligt och artigt servera dem och ge dem rätta storlekar och färger - allt vad de behöver.

Idag var det ioförsig första dagen och många kom bara förbi för att kolla läget - lagom under de två timmars paus innan kvällens catwalk skulle börja. Men vi väntar oss mycket jobb inför dessa dagar, både på grund av rean och av dessa förväntansfulla och hungriga mànniskor som är i Florens för att spendera.

Om man ändå var en utav dem...

Inga kommentarer: