fredag 9 januari 2009

tv-freak..


Så var tvätten hängd, rummet städat, jag dushad och håret föntorkat. Klockan är bara tio men eftersom imorgon är min första arbetsdag på 4 dar så blir det tidig läggdags...sen, vem har sagt nåt om att sova direkt. Här ska det tittas på några Gossip girl avsnitt ännu.
Jag måste erkänna att jag även börjat titta på den skiten. Men så blir det ju när man är sjuk, man blir och titta på alla dessa serier på tv, och denna Gossip Girl - som jag hört prata om så mycket, men alltid sett som någon löjlig efterföljare på OC - kunde inte välja bättre vecka än denna att visa sina första avsnitt ever i Italien (jag vet, Italien är lite efter när det gäller amerikanska tv-serier). Så, där blev jag att titta, av ren nyfikenhet faktiskt av vad alla dessa snack och rubriker om dessa rika ungdomarna handlade om. Och visst, jag blev fast. Så, nu har jag och min täppta näsa suttit och kollat på ännu några avsnitt - och nu ännu ett... För mina andra tv-serier har ju slutat gå. Och Vänner och SATC har jag redan sett alla avsnitt om och om igen...speciellt de jag har på dvd.
Så, låt mig titta på dessa löjliga ungdomar på Upper East Side - lite intriger sitter ju aldrig fel.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Nu såg jag din fina kommentar om mitt bildinlägg! ja jag önskar dig världens bästa år och hoppas att jag får se dig snart! Pusss

Mia sa...

Ja men du man får titta på skäpteve. Vi är så duktiga resten av tiden så vi förtjänar det..:)

Kram Mia

PS. Läste du mitt inlägg om GG-testet. Där kan du ta reda på vilken karaktär du är - precis så ytligt o onödigt som det låter. Men ack vad roligt.

http://theswedishgirl.blogspot.com/2008/12/chanel-prlor-rtt-vin-franska-rivieran.html

Kram