måndag 19 januari 2009

och så hade redan den veckan flugit iväg


Veckan har varit intensiv, både på jobbet och utanför. Under modeveckan i Florens har det varit fullt upp med aktiviteter, utställningar och aperitivos i diverse butiker. Och vi har efter vårt arbetspass tittat in lite här och var, och spenderat kvällarna tillsammans på vernisager och fester. Och handlade det inte om Pitti, var det andra middagar hos kompisar som skulle avklaras, och jag kan rent utsagt säga att jag knappt varit hemma någon kväll sen förra söndagen. Så, intensivt har det varit, ja.

Min tanke för denna vecka är väl att ta det lite lugnt. Försöka spara extra energi och framförallt pengar eftersom mycket gick åt förra veckan. Sedan vet man ju aldrig vad som händer eftersom livet är ganska spontant här i Italien, man lever för dagen. Men jag ska åtminstone försöka att inte spendera så mycket.
Idag har jag iallafall varit duktig. Tog mig upp tidigt för att gå till Svenska Konsulatet för att äntligen hämta ut mitt efterlängtade körkort (som blev stulet för några månader sen). Kändes konstigt att plötsligt befinna sig bland endast svenskar och uträtta ärendet pratandes på svenska. Men lätt var det och nu vet jag var konsulatet ligger och vart jag kan vända mig om något skulle hända.

Vidare bar det till posten för att än en gång ansöka om mitt bankomatkort som ännu inte blivit aktiverat. Jag har handlat mat, beställt tid hos doktorn, och städat. Ringt ett efterlängtat samtal till min bästa väninna i Sverige och sen tagit en promenad. Och klockan är bara fem!

Snart bär det av till min kompis på middag och sen bio. That's all for me today.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

Mia sa...

Nej vad spännande, har du jobbat med modeveckan??

Kram Mia

Anonym sa...

bra start